Gran stasjon – Gjøvikbanen

Vist 289 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Fant igjen dette bildet av Gran stasjon, og sender det inn så lenge. Lover å få tatt et bedre bilde siden.

Kjempefint nok dette vel :)

Jeg er nysgjerrig: Er det ikke tidkrevende å samle bilder av stasjoner? Jeg kjørte Gjøvikbanen her om dagen, og fikk tatt et par bilder underveis, men utsnittet blir jo veldig så som så, siden man stort sett står inne i toget for å rekke å bli med toget videre.

Takk, men det kunne vært bedre.Toget i dag har så korte stopp på stasjonene, så det er best å holde seg på plass. Jeg kjører som oftes bil, men det er alltid noe en skal rekke, eller en har noen med, som ikke er like interessert i all denne fotograferingen. Det blir som regel litt omveier også, og det er det har en ikke tid til.

Bil, ja, tenkte jeg ikke på – tenkte stasjonsfotografene alltid tok toget …

noterer til neste togtur: Det er kanskje lurt å plassere seg litt bak eller foran i toget, slik at du har ok vinkel til å få med hele stasjonen i perspektiv. Midten blir klønete.

Ja, bil er mest effektivt når man skal fotografere stasjoner. Og vanligvis en forutsetning når det gjelder de nedlagte. Ellers får man ta det man har.

Smart, Kathrine. Lykke til på neste togtur. :)) Jeg prøvde å få fram at jeg som regel får for dårlig tid til å ta omveier. Flott at du kjører tog. Det liker jeg.

Takk, John Martin! ((o))

Bildesamlingen (7215 bilder)

 

Oppland (83 bilder)

 
Annonse

Nye bilder